top of page

UNDERVISNING

Jeg har i mange år arbejdet med undervisning om Grønland/Danmark både i praksis og politisk for at få mere undervisning om rigsfællesskabet ind i den danske grundskole og på ungdomsuddannelser. Jeg kan bookes til at undervise enten en enkelt gang eller som en del af et længere forløb både i grundskole og på STX. Se her for links til diverse artikler og udgivelser om emnet.

Kontakt mig for pris (min. pr lektion 1500 kr. + dækning af transport mm.)

FOREDRAG

Mine foredrag er primært med fokus på relationen Danmark/Grønland. Både historisk og nutidig. Kontakt mig for pris (min. 8000 kr. + moms for 2x45 min. + dækning af transport mm.).

PANELDEBATTER MM.

Pris for deltagelse i paneldebatter: Varierer i forhold til rolle (paneldeltager eller moderator), indhold, tidsramme og setup.

KONSULENTBISTAND, SKRIVEARBEJDE OG KORREKTURLÆSNING

Pris for konsulentarbejde, skrivearbejde og korrektur varerier efter indhold, formål og omfang.

Jeg arbejder en del med historiske fortællinger med udgangspunkt i historiske kilder og personlige fortællinger. Og ikke kun i forhold til Grønland-Danmark-relationen: Jeg skriver fx pt. på et formidlingsprojekt om Lammefjordens historie i Odsherred for børn. I sådanne tilfælde skal påregnes ekstra honorar for research.

KURATERING AF UDSTILLINGER

Jeg har kurateret en lang række udstillinger og står for logistik, administration samt konsulentbistand vedr. udstillingen QANGA. Kontakt mig for en nærmere snak, hvis du ønsker at lave en udstilling eller har spørgsmål specifikt vedr. QANGA-udstillingen.

/Lisbeth Valgreen (lisbethvalgreen@gmail.com)

 

bottom of page